Учење англиски преку интернет

Научете англиски полесно од кога било досега!

🚀 Креирај сметка

Учете англиски јазик со English-Online!

English-Online е едноставна и ефикасна апликација за изучување на англискиот јазик.

Во апликацијата, секој може да најде соодветни материјали за учење согласно своите интереси и ниво на познавање на англискиот јазик.

Учете англиски јазик дома
Англиски речник, англиско-македонски речник

Вашиот личен речник

Зголемете го вашиот личен речник во областа на вашиот интерес.

Дали треба да научите англиски за вашата работа, патувања или преселување во друга земја?

Тогаш сте на вистинското место!

Вежби и тестови

Во апликацијата ќе најдете вежби за проширување на вокабуларот и развој на вештините за читање, пишување и слушање.

Најлесен начин да научите англиски зборови!

Вежби на англиски јазик
Апликацијата English-Online е достапна за сите мобилни уреди.

Учете англиски јазик насекаде

Апликацијата English-Online е достапна за сите мобилни уреди. Вежбајте дома или на било кое друго место, без ограничувања!

Научете англиски јазик брзо со претплата на English-Online

Учете секаде и колку што сакате за само 499 ден месечно или 4.999 ден годишно. Исто така, ние нудиме неограничена претплата

Учење англиски преку интернет
 • Неограничен пристап до сите материјали за учење
 • Неограничен пристап до сите тестови
 • Неограничен пристап до сите вежби
 • Додавање на сопствени материјали
 • Неограничен личен речник
 • Поддршка на клиенти
Бесплатно
7 дена
Обиди се!
PayPal Visa G Pay Visa Electron Mastercard Maestro
Гаранција за враќање на парите од 14 дена
Најчесто поставувани прашања
Може ли да го користам English-Online бесплатно?

Можете слободно да го користите English-Online бесплатно со некои ограничувања:

Купете претплата за да добиете неограничен пристап до сите можности на English-Online

Како да купите претплата?

Одете на Моја претплата страница.

Начини на плаќање:

 • Платежна картичка (Visa, Visa Electron, MasterCard)
 • PayPal
 • Google Pay
Како да купите претплата со платежна картичка?
 1. Одете на Моја претплата страница.
 2. Изберете ја соодветната претплата - месечна, годишна или неограничена
 3. Кликнете на Претплати се
 4. Изберете "Платежна картичка"
 1. Внесете ги вашето име, адреса за е-пошта и детали за платежната картичка
 2. Кликнете на Subscribe

Ако ви треба помош или имате било какви прашања, ве молиме контактирајте нѐ: info@english-online.mk

Колку е безбеден процесот на плаќање?

Безбедноста е на прво место!

Нашите методи за плаќање се заштитени од Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) Level 1.

PCI DSS е највисок стандард за безбедност на информации, глобално прифатен од најсилните финансиски организации.

Дали претплатата автоматски се обновува?

Да. English-Online автоматски ќе ја наплати од вашата картичка еднаш месечно или еднаш годишно во зависност од избраниот план.

Како да ја откажам мојата претплата?

Можете да ја откажете претплатата во секое време.

 1. Одете на Моја претплата страница.
 2. Кликнете на Откажи претплата

Или побарајте откажување на претплатата преку е-пошта: info@english-online.mk
Во вашата е-пошта, наведете ја email адресата, што ја користевте за претплата.