Најчесто поставувани прашања

Претплата

Може ли да го користам English-Online бесплатно?

Можете слободно да го користите English-Online бесплатно со некои ограничувања:

Купете претплата за да добиете неограничен пристап до сите можности на English-Online

Како да купите претплата?

Одете на Моја претплата страница.

Начини на плаќање:

 • Платежна картичка (Visa, Visa Electron, MasterCard)
 • PayPal
 • Google Pay
Како да купите претплата со платежна картичка?
 1. Одете на Моја претплата страница.
 2. Изберете ја соодветната претплата - месечна, годишна или неограничена
 3. Кликнете на Претплати се
 4. Изберете "Платежна картичка"
 1. Внесете ги вашето име, адреса за е-пошта и детали за платежната картичка
 2. Кликнете на Subscribe

Ако ви треба помош или имате било какви прашања, ве молиме контактирајте нѐ: info@english-online.mk

Колку е безбеден процесот на плаќање?

Безбедноста е на прво место!

Нашите методи за плаќање се заштитени од Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) Level 1.

PCI DSS е највисок стандард за безбедност на информации, глобално прифатен од најсилните финансиски организации.

Дали претплатата автоматски се обновува?

Да. English-Online автоматски ќе ја наплати од вашата картичка еднаш месечно или еднаш годишно во зависност од избраниот план.

Како да ја откажам мојата претплата?

Можете да ја откажете претплатата во секое време.

 1. Одете на Моја претплата страница.
 2. Кликнете на Откажи претплата

Или побарајте откажување на претплатата преку е-пошта: info@english-online.mk
Во вашата е-пошта, наведете ја email адресата, што ја користевте за претплата.

Мобилни апликации

Како да инсталирам English-Online на Android?
 1. Отворете english-online.mk во Google Chrome
 2. Кликнете на

 3. Кликнете на Add to Home Screen

Како да инсталирам English-Online на iPhone, iPad?
 1. Отворете english-online.mk во Safari
 2. Кликнете на Action (Share)

 3. Кликнете на Add to Home Screen

Десктоп апликации

Како да инсталирам English-Online на Windows, macOS, Linux?
 1. Отворете english-online.mk во Google Chrome
 2. Кликнете на
 3. Кликнете на Install English-Online...
Ако ви треба помош или имате било какви прашања, ве молиме контактирајте нѐ: