Мобилни апликации

Како да инсталирам English-Online на Android?

  1. Отворете english-online.mk во Google Chrome
  2. Кликнете на

  3. Кликнете на Add to Home Screen

Како да инсталирам English-Online на iPhone, iPad?

  1. Отворете english-online.mk во Safari
  2. Кликнете на Action (Share)

  3. Кликнете на Add to Home Screen