Сите статии

Започнете да зборувате англиски брзо и лесно.

Сите слушнале за: „Колку повеќе јазици зборуваш – толку повеќе вредиш“. Ова никогаш не преовладувало повеќе од денес. Современото време бара сите ние да зборуваме најмалку еден странски јазик.

Незадоволителната контрола за употреба на странски јазици е често една од најголемите пречки на Вашиот пат кон пронаоѓање работа.

Да се знае јазик веќе не се смета за посебна вештина, туку попрво е услов за интервју за работа. Работодавците очекуваат дека ќе се појавите на интервју знаејќи најмалку еден од најзборуваните јазици во светот. Доколку знаете само како да аплицирате, напишете CV и пропратно писмо, или да умеете добро да се претставите себеси на интервју, тоа е незадоволително.

Знаењето на странски јазик стана начин за да дојдете до подобра позиција во компанија. За понатамошни унапредувања во кариерата, основниот услов е познавањето на англискиот јазик.

Познавањето на англискиот јазик е неопходно за секојдневната комуникација, комуникацијата на работа, додека работите на компјутер или користите мобилен телефон, итн.

Англискиот е јазик кој не познава граници. Тој е интернационален јазик кој мнозинството од луѓето на планетата го користи.

Со усовршување на англискиот, станувате граѓанин на светот. Кога ќе отидете во странство, без разлика каде е, дали на летен или зимски одмор, состанок за работа или посета кај пријател, ќе бидете во можност да го користите, дури и ако не е официјален јазик на таа држава. Знаејќи дека англискиот е едноставно очекуван.

Освен тоа, деловниот англиски јазик станува сѐ поважен и поважен во денешницата.

Нашата цел е едноставна: да Ви помогнеме самостојно да го користите англискиот јазик.

Започнете да изучувате англиски јазик денес!

Креирајте бесплатна сметка и започнете да изучувате англиски денес!
Креирај сметка