Сите статии

За кого е English-Online?

English-Online им нуди можност на сите генерации да учат англиски со било какво ниво на претходно знаење. Без разлика на тоа колку години имате и колкаво е вашето моментално знаење, дефинитивно можете да најдете содржина погодна за вас на оваа веб-страница.

За вас!


Го направивме English-Online за нас, за нашите пријатели и за илјадници други луѓе кои сакаат да учат англиски јазик со слушање на луѓе на кои англискиот им е мајчин јазик.

Слобода на комуникација!


За вас, кои сте научиле граматика, но не можете течно да зборувате англиски – за вас го направивме English-Online.

НЕМА досадно учење!


За вас, кои сте учеле англиски од досаден учебник и не ги разбирате во целост оние на кои англискиот им е мајчин јазик – за вас го направивме English-Online.

Точен изговор!


За вас, кои сакате да слушате правилен изговор од самиот почеток и да ја подобрите вашата перцепција за говорот на англиски, преку модерната технологија – за вас го направивме English-Online.

Збогатете го вашиот речник брзо!


English-Online е за оние кои сакаат да ја подобрат нивната перцепција на англискиот јазик, читањето и изговорот. English-Online е исто така корисен за оние кои сакаат брзо да го прошират својот вокабулар и да запомнат 20-40 нови зборови секој ден!

Започнете да изучувате англиски јазик денес!

Креирајте бесплатна сметка и започнете да изучувате англиски денес!
Креирај сметка