Сите статии

Учете англиски!

Сериозно! Ова е една од најважните инвестиции за вашата иднина. Патем, и за иднината на вашите деца. Не слушајте и не читајте туѓи преводи. Вистинскиот квалитет е во оригиналот.

Не разбирате што се случува и мислите дека не можете да останете на темата? Продолжете и покрај тоа.

Започнете со нешто едноставно како што е шоуто „Extra English”. Потоа продолжете на потешки теми.

Не посетувајте курсеви со привлечни наслови, како што се „Курсеви по англиски за 20 дена” и не преземајте лекции како што се „Англиски во 24 часа – додека спиете”. Не си ги трошете парите и времето.

Едноставно почнете да гледате/слушате нешто на англиски секој ден. Нешто што ви се допаѓа. Нешто што е едноставно и јасно. Нешто што веќе го знете на македонски.

Започнете да изучувате англиски јазик денес!

Креирајте бесплатна сметка и започнете да изучувате англиски денес!
Креирај сметка