Helppo tapa tulla sujuvaksi englannin kielessä - JAM-tekniikka - Kuinka olla luottavainen puhuja

5012
Кликнете на сите непознати зборови за да го дознаете нивниот превод, и така да го разберете нивното значење во тековниот контекст.